U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/a/1/5/aekinga.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Ontvangen E-mail

 

Even een kort berichtje tussendoor.

Het kan zijn dat je vandaag een e-mail hebt ontvangen waarin staat dat je bent aangemeld voor de Aekinga website.

Dit bericht mag je negeren. Het is per vergissing door mij verstuurd vanuit de nieuwe website.

De samenstelling van de nieuwe website is bijna klaar en ik ga nu beginnen om alle data, dus berichten ,foto’s films enz. over te zetten naar de nieuwe website. Dat moet allemaal handmatig gebeuren. Om alle teksten bij de juiste namen te kunnen plaatsen heb ik de namen en e-mailadressen nodig. Deze heb ik vandaag overgenomen van deze website.

Ik wil alles overzetten zodat je straks als je op de nieuwe site komt alleen nog je wachtwoord hoeft te wijzigen.

Het is een flink karwei maar goed, wat moet ik anders de hele dag doen zullen we maar zeggen.  Sorry voor de overlast. Ik probeer dit voortaan te voorkomen. 

Reacties

afbeelding van peter van ewijk

Ha Rini,och ken beuren hé,gewoon rustig an dan breekt het lijntje niet Rini.doe ik ook.en verders alles okikidooo?ik heb net 3 nachtdiensten gedraaid voor de comp.de firma Corendon met de B.747 over de A9.live op you tube waar ik een acount heb.het was enorm om dat te zien,de bestuurder van de Mamoet platte wagens had het zwaarste werk.het besturen van het gehele spul met de 500 ton wegende B.747 erop zonder motoren. heb jij het ook gezien?ik hoor het wel.fijne dag nog verders met de Famile.greetz:Peerke.

afbeelding van Rene Doorn

Ik wens de nabestaande veel kracht toe met het verlies van Thomas. Rust in vrede