U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/a/1/5/aekinga.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Even een klein update.

Zoals ik eerder bekend heb gemaakt komt deze Aekinga website weer in handen van de initiatiefnemer.

Voor de "nieuwelingen" onder jullie. Dat ben ik, Rini Schamp.
Ik heb in 1969 en 1970 op het internaat gewoond. In groep 6 en later in groep 5. Ergens in het forum moet mijn verhaal te vinden zijn.

In 2008 heb ik een weblog geopend met de bedoeling dat alle oud gedienden van Aekinga hun verhaal kwijt konden en ook in contact konden komen met tijdgenoten en mogelijk zelfs met groepsleiders.
Deze site heet dan wel aekinga.nl maar ook oud bewoners van Diever en het Fasehuis zijn hier welkom.

Ik heb lang mijn best gedaan om ook zoveel mogelijk informatie via deze site te verstrekken. Dat gaat dan met behulp van foto's en filmpjes maar zeker ook dankzij de verhalen van oud bewoners.
Jullie ervaringen hier plaatsen is van levensbelang voor deze website.
Door het bekend maken van iedereen die zich op deze site heeft aangemeld is er een mogelijkheid gemaakt om elkaar op een gemakkelijke manier op te zoeken.

Enkele jaren gelden werd het voor mij allemaal een beetje teveel omdat ik nog meer websites had en toen heb ik besloten om deze site over te dragen.
Helaas is er na mijn overdracht niet meer zoveel gebeurt op de website. Dat is heel erg jammer.

Daarom heb ik in overleg met de huidige beheerder besloten om de naam Aekinga.nl en de gegevens van de site weer terug te nemen met de bedoeling om alles weer nieuw leven in te blazen.
Ik heb weer volledige toegang tot deze website gekregen. Ik heb echter de conclusie getroekken dat het volledig opfrissen van deze site erg veel werk is en daarbij is deze software erg ingewikkeld.
Daarom stap ik over naar andere software.

Op dit moment is de testsite die ik gemaakt heb al bijna afgerond en hoop ik volgende week met de bouw van de definitieve nieuwe website te beginnen.
Op deze nieuwe site wordt het voor iedereen die ingelogd is gemakkelijk om berichten op de voorpagina te plaatsen. Daardoor worden de berichten meer gelezen. Ook kan iedereen gewoon reageren op deze berichten. Er kunnen ook foto's geplaatst worden. Een mini kopietje van Facebook.

Dit is (voorlopig) de belangrijkste verandering aan de website naast dat de software veel eenvoudiger is ook mee te werken. Daardoor is het gemakkelijker om anderen toe te laten om aan deze website mee te werken.

Dit was het nu even. Binnenkort komt er meer informatie over de nieuwe website. Ik hoop natuurlijk dat iedereen blijft terugkomen en deze site regelmatig blijft bezoeken.

Ciao, Rini