Contact

  Bewijs dat u een mens bent door deze afbeelding aan te klikken: Auto.

  Reacties zijn gesloten.


  • Ledenboek

   Schrijf een bericht in dit ledenboek of reageer op anderen.
   Je moet ingelogd zijn om in het ledenboek te kunnen schrijven.

   Als je een einde aan de regel in wilt geven of een spatieregel wilt toevoegen, houd dan de shiftknop ingedrukt en druk tegelijk op "enter / return".
   Foto's die je plaatst worden klein afgebeeld. Klik op de foto om een vergrote versie te zien.
  • Ledenboek
   Jaap Jobse
   Oeps foutje in bovenstaande bericht ,, linksonder moet RECHTSONDER zijn sorry !!
   Jaap Jobse
   Speciaal voor de 1960/ 1962 Aekinga bewoners ; Chat image
   Jaap Jobse
   Chat image
   Jaap Jobse
   Wellicht komen er veel namen jullie bekend voor
   Jaap Jobse
   Nog een aanvulling voor de jongens uit 1960, 1961, 1962 ( leiding en werkmeesters ) Chat image
   Ruurd Van dijk
   Sorry maar herken niemand ,maar ik zal mijn rapportboekje eens opzoeken misschien dat daar nog iets in staat ??
   Ruurd Van dijk
   Mijn rapport boekje,laatste rapport 31-8-1962 Chat image
   peter van ewijk
   zo,we zijn dr weer.de site weer goed beveiligd Rini?ik heb het efkes afgewacht.jaja,heb het druk hier met fotoos maken in de polder met de scooty.en ben weer wat aan het klussen voor de Márklin baan.kreeg nog een mailtje van hotel aan de vaart aanbiedingen.Fred is wel erg duur geworden.lol. okikidooo. fijn weekend iedereen,blijf veilig.greetz:Peer.ex Groep 5 Apachen.
   Gerard Vrij Peerdeman
   Goeden dag, Mijn naam is Gerard Vrij Peerdeman, Ik heb na langs speurwerk terug gevonden dat ik in 1970 in Aekinga heb gezeten en heb ik de groep Matdoren gewoond. IK heb de koksopleiding gevolgd bij kok Ockhuizen en kok (volgens mij) Itze. In 1971 ben ik met adjudant Sweers meegegaan van het schippers internaat in Dieren. Hier heb ik geen goede herinneringen aan, geen leuke tijd daar.
   Gerard Vrij Peerdeman
   Ik heb geen herinneringen meer aan namen en was opzoek naar medebewoners uit de tijd 1970 die of in de keuken hebben gewerkt of in de groep matadoren hebben gewoond
   Aad Kemp
   Hmm, beetje vreemd Rini, ik heb nooit berichten geplaatst?
   Aad Kemp
   Heerenduinen Ijmuiden. Chat image
   Aad Kemp
   Heerenduinen IJmuiden. Aantal jaren geleden al weer. Chat image
   Aad Kemp
   Oei, dubbele post
   Rini Schamp
   Wat bedoel je Aad met "Ik heb nooit berichten geplaatst"?
   Beheer
   Er is alweer een groot aantal foto's geplaatst bij groep 5. Deze foto's zijn ter beschikking gesteld door Hans hermer. Dit zijn ze nog niet allemaal. Binnenkort meer.
   peter van ewijk
   De naam van Hans is Hemmer. niet Hermer.lol. en hoe was de paas? allegaar genoten,ik wel.,mooi ik gaat maffen.stay save iedereen.greetzsillyeer.
   peter van ewijk
   Hai rini,zijn de gegevens voor 1970 vernieticht? daar wil ik meer van weten,en namen wie daar opdracht voor hebben gegeven,zoek ze heel graag op als je begrijpt wat ik bedoel.toch? het is of je niet mag bestaan,nou dan gaan we effe aktie ondernemen,zal lekker wezen,toch? make mine day.
   Beheer
   Helaas Peter, het gehele archief van voor 1972 is vernietigd. Eigenlijk wilde de provincie Friesland het gehele archief vernietigen maar daar heeft Sytze de Vries een stokje voor kunnen steken. "Onze tijd" is dus verloren. Nu Sytze overleden is verwacht ik ook geen aanvulling meer voor de andere jaren.
   Fred Wieringa
   Ik vraag me af of er nog mensen uit mijn jaar 76/77 zijn aanbeland. Het was een aparte tijd met veel plezier. Ik weet nog wel dat We Syyze de Vries en Thijs Doornbosch en Rene .... als groepsleiders van de groep hadden. nog verhuis van het ouwe gebouw met stapebedden naar het nieuwe gebouw aan de andere kant van het veld. En Weekendje naar Schiermonnikoogsmile
   Anoniem6579
   Total users: 1