Donatieformulier

Het in stand houden van deze website kost veel tijd en geld. De tijd hoeft niet betaald te worden maar als u een bijdrage wilt leveren in de kosten van deze site dan stel ik dat zeer op prijs.

Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in. U bijdrage draagt er mede aan bij om deze site in stand te houden.


  Na het indienen van dit formulier ontvangt u een e-mail met een betaalverzoek zodat u het bedrag via iDEAL kunt overmaken. (Dit kan even duren maar komt zeker)
  Op verzoek kunt u ook de bankgegevens ontvangen zodat u het zelf kunt overschrijven.

  Hartelijk dank voor uw donatie.

  Bewijs dat u een mens bent door deze afbeelding aan te klikken: Kopje.

  Reacties zijn gesloten.


  • Ledenboek

   Schrijf een bericht in dit ledenboek of reageer op anderen.
   Je moet ingelogd zijn om in het ledenboek te kunnen schrijven.

   Als je een einde aan de regel in wilt geven of een spatieregel wilt toevoegen, houd dan de shiftknop ingedrukt en druk tegelijk op "enter / return".
   Foto's die je plaatst worden klein afgebeeld. Klik op de foto om een vergrote versie te zien.
  • Ledenboek
   peter van ewijk
   laugh-bigHa Rini,ja het zal de winterstop wel wezen,lol.heb het druk met geld uitgeven.nieuwe 65 inch tv €1300-. nieuw 30 cm box spring matras,€400-. scandinavian sleeping.vissersmuilen nieuwe zoolen,€40-. en zo gaat het maar door.lol. en hoe gaat het met jou en moeders de vrouw,alles okikidooo? ik heb het druk met het Marklin gebeuren. kijk eens op you tube Miniatur Wunderland.zie je gelijk wat ik
   peter van ewijk
   not-one-care zo,deel 2.lol.zo dan zie je wat ik bedoel. ga je binnenkort effe bellen Rini.Groetjes en stay save. greetzsillyeer.zzz
   Rob Timmer
   Goedemiddag,
   Rob Timmer
   Gisteren heeft mij het triste berucht bereikt, dat de heer Dassen op 9 April op 86 jarige leeftijd is overleden.
   Rob Timmer
   Gisteren heeft mij het trieste bericht bereikt, dat de heer Aldert Dassen op 9 April op 86 jarige leeftijd is overleden. Ik wil de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toewensen om dit verlies te verwerken.
   Beheer
   Dat is heel triest om te lezen, Rob.
   Natuurlijk wenst het beheer van deze site de familie, vrienden en bekenden van dhr. Dassen heel sterkte met dit verlies.
   Willem Boersma
   Tjee de Heer Dassen overleden, ben nog bij hem op de boerderij geweest toen ik op het Internaat zat omdat ik toen niet naar huis kon. Wens zijn fam heel veel sterkte toe met dit verlies.
   Manfred Kratzer
   @Rini, Heb een PM gestuurd over een week geleden maar weet niet of alles goed is gegaan.
   Beheer
   Hoi Manfred, ik denk het niet want ik kan je PM nergens terug vinden.
   Manfred Kratzer
   Ik heb een pm naar Marc gestuurd, of bedoelde je dat?
   Beheer
   Nee, Manfred. Ik dacht dat je een PM naar mij had gestuurd.
   Volgens mij is die naar Marc wel goed gegaan maar je moet altijd afwachten of men ook reageert.
   peter van ewijk
   laugh-bigHa Rini,ik heb de laatste fotoos bekeken,wat een berg,holey moley.ik sprak Hans Hemmer erover,ik zei tegen hem moet je nou eens kijken,super hoor,zag veel fotoos van mij op Ameland,lol. en nog heel veel andere fotoos.super hor,bedankt voor de moeite daarvoor, toppie te gek hoor.mooi,ik ga nu maffen,het is 02:35. spreek je later wel greetz:smilePeer.
   Beheer
   Het is idd een hele berg Peter. Helaas heb ik van mijn provider bericht ontvangen dat ze met het fotoalbum stoppen. Ik moet nu snel op zoek naar een oplossing hiervoor en heb er weer een berg werk bijgekregen.
   peter van ewijk
   total-shock Ha.Rini,nou je krijgt weer heel wat werk te verstouwen,nou ja,aan fotoos geen gebrek dus.ik ben eindelijk gestart met de treinbaan van Marklin Digitaal.heb het digiset nu ook,oke,ga je spreken Rini.rustig aan,groetjes aan de familie.fijn weekend.greetzsillyeer.
   herman spekkers
   Groep 1
   herman spekkers
   Herman - Spekkers Groep 1 periode 1981-1982 Houtbewerking was : Dassen. Metaalbewerking was : Meneer Rijswijk. Verder groepsleiders van groep 1 ...... Jan- Marieke-Alie-Tonke. Andere jongens in mijn groep heten Harry Stoffels- en Kokkelkoren zijn voornaam weet ik niet meer . Heb in Aekinga een goede tijd gehad, en heb daar ook in de metaalbewerking een ( beginners ) lasdiploma gehaald, en mocht
   herman spekkers
   later in de tweede klas van 3e Technische school Timorplein Amsterdam ( LTS ) beginnen en heb mijn school weten af te maken, en in 1985 mijn LTS diploma in ontvangst mogen nemen, Momenteel werk ik 32 jaar op een Scheepswerf in Amsterdam en ben Bankwerker ( Damen Oranjewerf Amsterdam ) Het was streng op het Internaat maar ook liefdevol,we hadden alles en deden leuke activiteiten.
   Beheer
   Beste mensen, je mag hier schrijven wat je wilt maar hou er rekening mee dat deze berichten na verloop van tijd weer verdwijnen. Dus als het bewaard moet worden plaats je het beter op het forum.
   Henk Boes
   Internaat Aekinga, Appelscha. 1969 - 1970. Ik ben de jongen met de stropdas en Brilcreme in mijn haar. Chat image
   Henk Boes
   Vandaag in Aekinga er geweest. Maar de barakken zijn er niet meer. Het is nu een woon-zorginstelling. Durfde niet verder het terrein op en er liepen een beetje rare mensen. (Verboden voor onbevoegde.) Chat image
   peter van ewijk
   smileHa Henkja in Ækinga lopen wat vreemde snuiters rond,maar daar kunnen ze zelf niks aan doen hoor.geen mens is volmaakt.kom al sinds 1967 in Appelscha,in hotel aan de vaart. woonde vanaf 1966/1969 in groep 5 Apachen.met Ruud van Wijk en Hans Hemmer.nog steeds kontakt mee.zo zie je maar.had vanavond nog email reactie met Hans.oke Henkeven een reactie.de schildersafd staat er nog. greetzsillyeer.
   Henk Boes
   Hoi! Zag dat het Kapseltjes nog wel stond aan de bosrand.
   Henk Boes
   Kapelletje smile Ik werd opgeleid tot machine bankwerker (Metaal 2). Heel veel herinneringen. Was mij wel onduidelijk waarom ik daar was. Ik was wel een vechtersbaas op de lagere school en eigenwijs.  Chat image
   Henk Boes
   Ik werd opgeleid tot machine bankwerker (Metaal 2). Heel veel herinneringen. Was mij wel onduidelijk waarom ik daar was. Ik was wel een vechtersbaas op de lagere school en eigenwijs. 
   Allemaal lossen herinneringen.
   Koffie halen in melkbussen voor metaal 2.
   Veel in de bossen gelopen met Rini Schamp.
   Post opgehaald op een bakfiets in het postkantoor van Appelscha. (Ook door de sneeuw.)
   Rini Schamp
   Hoi Henk, wat leuk dat je weer terug bent op onze site. Ik kan je nog goed herinneren. We hebben niet alleen veel in de bossen gelopen maar we waren ook regelmatig babysitters bij Zweers. Dan mochten we laat opblijven. Ik vond je altijd een heel sympathieke gozer.
   Rini Schamp
   Jij had idd altijd brilcrème in je haar. En een grote kuif. Dat had volgens mij te maken met twee groeperingen destijds in Schiedam; De langharige en de vetkuiven. Jij hoort bij de vetkuiven. Geweldig. Dat waren nog eens tijden.
   Martin Baak
   Hoi ben martin baak heb in t internaat gezeten 70-71
   Martin Baak
   Ben op zoek medebewoners die mogelijk daar ook rond die periode daar hebben gezeten in groep3 mounties
   Beheer
   Het foto- en videoalbum is bijna klaar maar je kunt het al bezoeken. Ben je ingelogd? Dan klik je rechtsonder op foto- of videoalbum en je vind, op een andere website, de albums terug. Veel kijkplezier.
   Beheer
   Vraag van Judit Bouman,

   Hoi,
   ik ben een dochter van Rob Bouman. Ik ben benieuwd hoe hij bekend stond...
   Anoniem11719
   Aantal gebruikers:: 1