Foto uit de tijd toen je op Aekinga verbleef

Vraag: is het mogelijk dat jullie een foto plaatsen in jou profiel uit de tijd toen jij in Aekinga verbleef?
Tip wie weet staat je foto de map foto en video onderaan deze site.
Dan is er misschien meer herkenbaarheid voor mij 🙂 en andere, ik heb hem ook zojuist aangepast.

groetjes Leen

leen.JPG

Bladwijzer de permalink.

Over Leen Salij

Leen Salij, Ik heb bij de Arenden en daarna bij de Mounties gezeten, ( groep 3 en groep 6) Ik zat op Aekinga van 14 augustus 1968 26 juli 1969, Ik wilde graag de schilder opleiding, en deze ook goed kunnen afronden, onder leiding van de meneer Tyema.. Ik ben Leen, en 65 jaar, in ver verleden een schilders opleiding gehad.

Één reactie op Foto uit de tijd toen je op Aekinga verbleef

  1. Johan Kersbergen zeggen:

    Ik ben Johan Kersbergen , ik zat in groep 5 Apachen van nov. 63 t/m nov. 64. Het verbaasd mij dat er zo weinig reacties zijn van dat jaar . We deden bijv. De olympische spelen en boswandelingen savonds, sneeuwgevechten groep tegen groep enz. De groepsleider bij ons was hr. Huizing. Een grote man, liep altijd kaarsrecht en was zo vriendelijk om mij de laatste dag naar de bus te brengen wat hij altijd deed als je jaar om was . Ik heb hier in aelinga een fijne tijd gehad. Ik werkte in de keuken bij kok Ockhuizen , aardige man, die ons op vakantie in giethoorn, erg gezellig allemaal . Deze site is ook erg leuk . Misschien herkent iemand iets. Groet Johan

Geef een antwoord

    Chatkamer
    Loading the chat ...