Foto uit de tijd toen je op Aekinga verbleef

Vraag: is het mogelijk dat jullie een foto plaatsen in jou profiel uit de tijd toen jij in Aekinga verbleef?
Tip wie weet staat je foto de map foto en video onderaan deze site.
Dan is er misschien meer herkenbaarheid voor mij 🙂 en andere, ik heb hem ook zojuist aangepast.

groetjes Leen

Bladwijzer de permalink.

Over Leen Salij

Leen Salij, Ik heb bij de Arenden en daarna bij de Mounties gezeten, ( groep 3 en groep 6) Ik zat op Aekinga van 14 augustus 1968 26 juli 1969, Ik wilde graag de schilder opleiding, en deze ook goed kunnen afronden, onder leiding van de meneer Tyema.. Ik ben Leen, en 65 jaar, in ver verleden een schilders opleiding gehad.

Één reactie op Foto uit de tijd toen je op Aekinga verbleef

 1. Johan Kersbergen zeggen:

  Ik ben Johan Kersbergen , ik zat in groep 5 Apachen van nov. 63 t/m nov. 64. Het verbaasd mij dat er zo weinig reacties zijn van dat jaar . We deden bijv. De olympische spelen en boswandelingen savonds, sneeuwgevechten groep tegen groep enz. De groepsleider bij ons was hr. Huizing. Een grote man, liep altijd kaarsrecht en was zo vriendelijk om mij de laatste dag naar de bus te brengen wat hij altijd deed als je jaar om was . Ik heb hier in aelinga een fijne tijd gehad. Ik werkte in de keuken bij kok Ockhuizen , aardige man, die ons op vakantie in giethoorn, erg gezellig allemaal . Deze site is ook erg leuk . Misschien herkent iemand iets. Groet Johan

Geef een reactie


 • Ledenboek

  Schrijf een bericht in dit ledenboek of reageer op anderen.
  Je moet ingelogd zijn om in het ledenboek te kunnen schrijven.

  Als je een einde aan de regel in wilt geven of een spatieregel wilt toevoegen, houd dan de shiftknop ingedrukt en druk tegelijk op "enter / return".
 • Ledenboek
  Beheer
  Ray van den Bergh heeft geschreven op 24 juni 2020: Hallo iedereen ik zat op aekinga geloof ik in 1982 t/m 1983 In groep 1 en daarna in groep 6. Ik zou graag willen weten hoe het is met groepsleiders City Heida Ik zat bij haar in groep 6.

  BVD Ray van den bergh
  Beheer
  Theo van Oostrom heeft geschreven op 29 juni 2020: Dit zag ik op Fries film archief. je komt er met deze link  Er zit ook een stukje van Aekinga bij van de timmer afd. jaar 1954
  Beheer
  Peter van Ewijk heeft geschreven op 4 juli 2020: Wat een stilte aan alle kanten,wauw.
  affijn ik vermaak mij best door alle dagen door de Westfriese polder te toeren met mijn scooty mobiel,de Galaxy 2 de 3 wieler.
  binnenkort ga ik weer een 4K video maken van 1 uur.veel geheugen.daarna zet ik hem op you tube op mijn acount aldaar.Mr Peerum.
  er staat al wat aan spoor en trein gebeuren.affijn mensen,
  Rini Schamp
  Het is inderdaad erg rustig de laatste tijd. Zouden we uit het veld zijn geslagen door Corona?
  Rini Schamp
  En nu maar hopen dat ondanks het overlijden van Sytze de website nog interessant blijft.
  peter van ewijk
  Ha Rini,nou Sytze houd ons daarboven wel in de gaten hoor,net als mijn ouders,ik sprak gister nog Hans Hemmer van groep 5 Apachen op SKYPE en ook Ruud van Wijk.hoe vind je die?gaaf hé.Hans verkeerd in goede gezondheid de wereld reizigger,en ruud kwakkelt wat met zn darmen,maar hij is aardig aanspreekbaar. heb ook met hun kontakt op watss app.ik hoop dat ik je weer wat op de hoogte heb gebracht.
  peter van ewijk
  ben vandag jarig de 29ste july.alweer 69 geworden,maar voel mij vaak 18.lol.proost iedereen!!!!!!!! Chat image
  Anoniem652
  Aantal gebruikers: 1