Nely de Vries – Enger

Even een berichtje nav de posting van Nely de Vries – Enger, voor ons indertijd in groep drie juffrouw de Vries als groepsjuffrouw. In mijn archief nog een fototje van juffrouw de Vries in haar auto die ik meestuur in deze posting.

ASIAekinga-16-juffrouw-de-Vries.jpg

Bladwijzer de permalink.

Over Johan Pots

Hallo, ik ben Johan Pots en heb gezeten in groep 5 en groep 3. Mijn opleiding heb ik gehad bij dhr. Ebbes in de metselwerkplaats en bij dhr. Wieldraaijer in de machinebankwerken. Momenteel ben ik 64, dus al 50 jaar terug dat ik op Aekinga zat. Na Aekinga werkzaam geweest in de verpakkingsindustrie (hout+kartonnage voor de tuinbouw) maar vooral veel logistiek gedaan. Momenteel al 15 jaar werkloos. Periode: juni 1968 - februari 1970

Één reactie op Nely de Vries – Enger

  1. Brian Morgan zeggen:

    Heb ook in beide groepen gezeten 1969/1970 eerst de Mounties later naar 5

Geef een antwoord

    Chatkamer
    Loading the chat ...