Nu ook onderling mailen.

Enkele leden hebben gevraagd of het niet mogelijk is om onderling te mailen. Dat wil zeggen dat je een e-mail kunt sturen naar iemand die ook op deze site staat ingeschreven zonder dat je het e-mailadres kent.
Dat was op de oude site mogelijk maar sinds vandaag ook op de nieuwe website.

Het werkt als volgt:

Klik in het bovenmenu op “verstuur een PB”. Klik op “nieuw bericht”. Je kunt dan de naam invoeren van diegene die je een bericht wilt sturen. Je kunt hem of haar ook opzoeken in de lijst met deelnemers.
De persoon die je mailt krijgt een e-mail dat er een bericht is geplaatst en kan vervolgens naar de site gaan om het bericht te lezen en te beantwoorden.

Je kunt op je computer ook notifications aanzetten. Je krijgt dan een melding (meestal in de rechter bovenhoek) dat er voor jou een bericht is geplaatst op Aekinga.nl
Mensen die Facebook kennen, kennen dit systeem van Facebook messenger.

Omdat nu deze mogelijkheid is ingebouwd is je e-mailadres uit je profiel verdwenen. Dit komt de privacy ten goede. Iets wat ik best belangrijk vind.

Ik zou zeggen, stoei er een beetje mee. Als je niet weet wie je een bericht moet sturen dan stuur je er maar een naar mij. Ik zal serieus antwoorden en dan zie je ook hoe het werkt.

O ja, je moet wel ingelogd zijn.

Ciao

Bladwijzer de permalink.

Over Beheer

Dit is het account van de beheerder van deze site. De beheerder heeft zelf ook op Aekinga gewoond, en is dus betrokken.

Geef een antwoord

    Chatkamer
    Loading the chat ...